Het idee achter lifestyledesign.nl

Jaren terug, op het vliegveld Schiphol, zag ik een boek liggen: The four hour workweek van Tim Ferriss. Ik besloot het ter plekke te downloaden en las het gedurende de vlucht op mijn telefoon. Ik was geïntrigeerd. Ik had al een hoop Get-rich-quick bullshit voorbij zien komen, maar in dit boek stonden zowaar dingen waar ik mij in kon vinden, en praktische stappen die ik zelf kon zetten om mijn leven naar mijn eigen hand te zetten.

Ik raakte aan de lees, eerst 4HWW, daarna Rich Dad Poor Dad en begon seminars te volgen, nieuwsbrieven te lezen en meer te leren over het opzetten van muses (mini bedrijven).

Als je je in dit wereldje stort kom je een hoop mensen tegen die rijk zijn geworden op internet door een cursus te verkopen over hoe je rijk wordt op internet. In de cursus staat vervolgens dat je een cursus moet verkopen over hoe je rijk wordt op internet. Als consument ben je letterlijk de reden waarom zij rijk werden. Daar heb je dus geen bal aan.

Ondertussen heb ik veel geëxperimenteerd en geleerd over hoe je verschillende soorten bedrijven opzet.

In plaats van te verkopen hoe je dit zelf kunt doen wil ik dit met LifestyleDesign.nl uitleggen. Taach by example. Gewoon het hele proces van begin tot eind uitleggen en voordoen, zodat jij dit zelf kan doen. En mocht het mislukken? Dan weet je hoe het niet moet.

Hoe verdien ik dan geld met deze site? Nou, ik verdien met de muses en bedrijven die ik opzet! Dat is de bedoeling. De lezer is niet de klant, de lezer is de drijfveer achter dit blog. Mijn stok achter de deur is om anderen te laten zien hoe ze hun leven naar eigen hand kunnen zetten. Ik vind niets zo leuk dan zelf bij te leren en om anderen te helpen. Dat is het doel achter dit blog: leren en anderen helpen.

Het blog zal zich waarschijnlijk vanzelf ontgroeien in iets groters. En het beeld wat ik nu heb zal over een jaar vast anders zijn. Maar voor nu is het plan om op dit blog de volgende onderwerpen aan te snijden: Marketing en sales, beginnen van een bedrijf, beleggen (behoud van vermogen) en persoonlijke ontwikkeling.

Lees ze!

Submit a CommentPlease be polite. We appreciate that.

Your Comment