Muse 1: Rank and rent website

Het eerste experiment dat ik ga doen is een rank and rent website opzetten. Eigenlijk heb ik de website al op gezet en gaat het project al de goede kant op. In dit geval gaat het om www.tandartsleidschendam.nl. Deze website wil ik op de eerste plek krijgen van Google om vervolgens te verhuren aan een tandarts die verlegen zit om klanten.

Stappenplan:

  1. Website maken
  2. Teksten laten schrijven
  3. Hoog in Google komen
  4. Tandartsen pitchen

Klinkt simpel en dat is het ook, de eerste twee stappen zijn al uitgevoerd. Alles dat in dit stappenplan zal in toekomstige blogs beschreven worden wat er is gedaan en hoeveel werk dit is geweest. Het is belangrijk om te weten wat je precies moet doen om tot het uiteindelijke resultaat moet komen. Natuurlijk is “hoog komen in Google” nogal een logisch maar ingewikkelde stap als je dit niet kan. Daarom worden dossiers in het leven geroepen. Alles dat in de muses gedaan moet worden en algemeen doorgetrokken kan worden in een tijdloos informatief dossier zal op die manier in dossiers opgenomen worden. De specifieke uitwerking van de muse kun je vinden in de projecten/blog.

Kostenplaatje:

  • Domein + webhosting: €13
  • Teksten laten schrijven: €41,89
  • Link building kosten: €160 (en groeiende)

Doelstelling

Ik wil de website verhuren voor €200 per maand. Hierbij wil ik aanbieden om ook de website zelf te onderhouden en de ranking te blijven onderhouden van de website. Als dit een succes is zal ik nog 4 sites opzetten om via het Rank & Rent model te verhuren.

Submit a CommentPlease be polite. We appreciate that.

Your Comment